Categorii
Arhiva Personal

Terorism de tip nou, de dragul javrelor sălbatice bucureștene


Vezi filmul de mai sus. ONG-iștii au crezut de cuviință să îl urmărească pe șeful de la ASPA, Răzvan Băncescu, să îl acroșeze intenținat cu mașinile și sî îl atace cu pumnii. De dragul unor javre sălbatice din București.

Oamenii ăștia, fanatici de rit nou mascați într-un ONG mizerabil, s-au gândit să facă pe gansterii și să îl urmărească cu mașina și să îl acroșeze. Chestie care sună periculos de mult cu o tentativă de omor. Dacă șeful ASPA pierdea controlul și intra într-un stâlp și apoi murea?!

Din cauza unor tâmpiți, pe românește spus, oameni ajung să fie omorâți în continuare de animalele sălbatice din București și, în plus, ajung chiar ei să pună în pericol, în mod direct, viața oamenilor.

La un moment dat trebuie trasă o linie și aruncați la închisoare pe bandă rulantă. Bucureștenii ar trebui să iasă în valuri în străzi și să ceară curățarea orașului. Nu se poate ca din cauza unor fanatici ordinari, care pun ei înșiși în pericol viața oamenilor (vezi proasta care a mers cu copilul de 11 ani ca să acroșeze intenționat mașina șefului ASPA), un oraș întreg să sufere și să îți fie teamă să mergi pe străzi.

Cum zicea și Ovidiu, handicapata lumii, după ce scuipă șeful ASPA se dă o leșinată vioaie, de rit nou, fanatic și idiot de-a dreptul. A venit însoțită cu niște proști gata să sară la bătaie de dragul unor javre care trebuiau demult curățate din București.

Să nu uităm că prostul de marele primarele Bucureștiului e un laș ordinar care nu vrea să facă odată curățenie în București. De aia Bucureștiul e văzut ca un loc periculos din cauza animalelor: există o mână de fanatici ordinari care ar fi gata să ucidă oameni numai pentru a lăsa pe stradă javre sălbatice care să ucidă, la rândul lor, alți oameni.

Via Hotnews aflăm prin ce a trecut șeful de la ASPA, Răzvan Băncescu:

„Am fost lovit intentionat din spate, in partea stanga. Am sunat la 112, am anuntat incidentul. Este vorba de aceeasi masina care a blocat iesirea masinii personale si sambata, si duminica, la iesirea din sediul de pe Oltenitei. Altercatia a avut loc in timpul cercetarilor pentru accidentul rutier. Eu le-am facut semn celor coborati din masina aflata in spatele masinii mele sa se dea mai in spate, moment in care am fost scuipat si lovit la picior. Am reactionat pentru a ma apara”, a spus Razvan Bancescu.

Maidanezii bucureșteni au tradiție și singura soluție atunci când orașul este invadat de animale sălbatice este să faci curățenie generală.

Cunosc femei care par normale la prima vedere, dar apoi încep a zice că viața animalelor e mai importantă decât viața oamenilor. Cu asemenea oameni nu vreau să am de-a face și le țin cât mai departe de mine.

E inadmisibil ca, din cauza unor fanatici gata să pună în pericol vieți omenești, Bucureștiul să fie, în continuare, inundat de javre sălbatice. Ăia nu sunt căini de casă lăsați în stradă, ci sunt câini sălbăticiți de multe generații, de mai bine de 100 de ani.

Bucureștenilor, cred că ar fi bine ca să începeți să faceți curățenie, și ep străzi, și prin ONG-uri.

4 răspunsuri la “Terorism de tip nou, de dragul javrelor sălbatice bucureștene”

[…] Despre razboiul romano-roman sau cum se mai terorizeaza romanii intre ei. […]

Locul cainilor fara stapan nu este pe strada iar locul „javrelor” care sifoneaza bani de pe urma cainilor fara stapan este in puscarie.

Doua solutii simple pentru doua categorii de animale. Nimic mai mult!

De unde atâta mânie printre cuțofili? #maidanezipentrutoti #banipentruhoti | Obisnuit.euspune:

[…] 11. Jul, 2014 0 CommentsWritten by Manuel Cheta Terorism de tip nou, de dragul javrelor sălbatice bucureștene […]