Categorii
Arhiva General Personal

O haită ordinară

Românul se plânge de corupția de la noi, de mizerie și sărăcie, dar tot el e cel care face blatul când poate, comentează, dar nu mișcă un deget, cumpără biciclete sau telefoane la preț mult prea mic și nu îl interesează că este furat și tot el plânge că a luat amendă și vecinul lui nu. Să moară capra vecinului!

Că mai marii noștrii sunt cum sunt și că ei nu vor fi niciodată afectați de nimic, dacă nu mișcăm nici măcar un deget, este un lucru știut. Uite, de exemplu, cum Băsescu a dat mâna cu PSD pentru a promova o lege care schimbă legea administrației publice locale.

Citește știrea pe Hotnews. Partea asta ne interesează:

De remarcat ca presedintele Traian Basescu a promulgat legea in 12 martie 2014 fara sa ridice vreo obiectie, astfel ca modificarile votate de PSD au devenit lege, fiind publicate in Monitorul Oficial. De asemenea, nici un partid din opozitie n-a reactionat public in timpul discutarii legii in Parlament si nici dupa votarea acesteia. Mai mult, in timpul dezbaterilor din Parlament, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ridiculizeaza opozitia reprosandu-le tocmai lipsa de reactie.

Cu alte cuvinte, toți s-au unit să îl prostească pe votant, care își cam merită soarta pentru că nu cere alesului socoteală pentru votul primit.

Schimbarea din legea de mai sus permite primarilor și președinților de consilii județene să delege o serie de responsabilități celor de sub ei, astfel că DNA nu îi va mai putea ancheta pentru o serie de fapte penale. Sub amenințarea că își vor pierde locul de muncă subalternii vor semna orice, chiar și lucruri vădit penale, dar șefii lor vor fi exonerați de orice răspundere.

Mersi Băsescu, Ponta, restul pentru grija ce o purtați infractorilor. Fie ca cineva să vă țină minte.

Îți mai aduci aminte când ziceam că unii medici sunt criminali? Ei bine, unii dintre ei sunt și escroci ordinari care merită să putrezească în închisoare. Dacă te vei interna vreodată, la ieșire nu uita să ceri decontul de cheltuieli. Dacă nu ți-l oferă pe loc, atunci sună la 112. Acolo e caz de fraudă.

Mai nou sunt alegeri europarlamentare iar Ponta, pro-rus vădit, zice că apără România de Bruxelles. Ei bine, faptul că suntem în UE din 2007 ne-a mai salvat, altfel tot o groapă de gunoi eram. Așa ne-am mai cizelat, cu parul UE.

Vrei să faci ceva? Când vezi o mizerie că se întâmplă în jurul tău intervino și fii violent, dacă e nevoie. Unul aici, altul acolo și lucrurile încep să se miște.

2 răspunsuri la “O haită ordinară”

tocmai lipsa noastra de reactie le permite sa faca ce vor, pentru ca ei stiu ca nu vor fi niciodata trasi la raspundere, nici macar de cei care ii voteaza.
oricum sunt votati in continuare, raman pe pozitii, pana la urma de ce sa vina schimbarea de la ei, daca noi suntem la fel de indulgenti!

[…] aprilie 2014 scriam despre manevra Heimlich prin care îți poți salva prietenii și despre români ca ființe haine, mai ales când nu își dau seama că dreptul altora […]