Categorii
Arhiva Blogging Online

Campania „Produs in Sibiu” ne duce la Sibiu, unde brandurile locale ne arată cum se face business #produsinsibiu

În perioada 13 – 16 octombrie voi fi la Sibiu să vizitez câteva firme cu tradiție din zonă. Tudor a strâns o echipă de bloggeri, toți unul și unul, și ne duce la Sibiu într-un Tur al Bloggerilor prin aceste firme.

Am mai fost la Sibiu acum un an, la Schimb de bloggeri, când a luat naștere fenomenul #sacel4ever. A fost fain.

De data aceasta popularizăm munca asiduă a unor firme românești care merită susținute. Campania Produs în Sibiu are ca scop încurajarea consumului de produse fabricate pe plan local.

Iată ce fel de lucruri vom afla în Sibiu: Ştiaţi că în Sibiu se face cheia unică, ce deschide orice uşă din aceeaşi proprietate? CES. Sibiu100% ne anunță că „Produs în Sibiu” scoate oamenii în stradă. Iată de ce (e de bine).

Ideea din spatele campaniei este că putem susține companiile din orașul nostru făcând următoarele:
– Plătind salariul vecinilor, prietenilor, rudelor sau colegilor: alegând cumpărarea produselor realizate de cei din orașul nostru ( sibieni, în cazul de față)
– Dezvoltându-ne profesional într-o companie locală
– Alegând să creștem compania care a ales orașul nostru (Sibu, în cazul de față) pentru propria dezvoltare
– Asigurându-ne impozitele locale

Cumpărând produse locale, susținem economia locală. Stai să vezi când, în 2014, vom avea tot mai puțin lapte românesc pe piață pentru că UE impune stocarea laptelui în frigidere speciale (costă vreo 30 000 de euro unul) și vom avea numai lapte de dincolo. Și acolo va trebui să facem ceva 😀

Vom vizita 10 firme locale, vom blogui cum știm mai bine și vom aduce românilor în prim plan faptul că trebuie să sușinem economia locală. E mai sănătos așa. La propriu. De cazat vom fi cazați la Pensiunea Rubin Sibiu.

Iată, pe scurt, ce și când vom vizita:
– 13 Octombrie – sosire la Pensiunea Rubin http://www.pensiunea-rubin.com/ro/contact/
– 14 Octombrie – MAINETTI, BCC, BOROMIR, Karpatem Meat iar la ora 19:00 deschidere Astra Film
– 15 Octombrie – Compa, Sitemani, Ovosib, Lytos iar între 15:00- 16:30 Petrecere Super Mamma
– 16 Octombrie – ROSU, Flaro

Iată și clipul de prezentare pentru Produs în Sibiu:

Cu mine vor mai fi acolo și: A Palconi, Ane Marie, Alex Dima, Cristian Florea, Vlad Dulea, Anca Duma, Alina Massier, Istvan Berlatan, Cristian LS, Doua maini, Calin Turcu, Diana Ribana și Ștefan Tudor Popa.

„Produs in Sibiu” este o campanie realizata de Asociatia Produs in Sibiu (Facebook) impreuna cu ziarul Sibiu 100%.

Un răspuns la “Campania „Produs in Sibiu” ne duce la Sibiu, unde brandurile locale ne arată cum se face business #produsinsibiu”

[…] am fost plecat în fosta Capitală Culturală Europeană, în cadrul campaniei Produs în Sibiu, am avut ocazia să cunosc bloggeri noi și să aflu lucruri mai puțin cunoscute despre firme cu […]