Categorii
Arhiva Blogging Optimism

Proiectul „Brașovul, atunci și acum” finalist la Webstock 2013, secțiunea Visual

Brașovul, atunci și acum, un proiect inițial de Bloghiță și susținut de Social Media Brașov, a ajuns în finalele compețiției Webstock 2013, la secțiunea Visual.

Nici nu am știut că Bloghiță a înscris proiectul acolo, dar acum sunt bucuros să aflu că vom obține o expunere mai mare. „Brașovul, atunci și acum” a fost o idee destul de veche, Bloghiță gândind-o prin 2008, dar aplicată în 2013 și a avut un aspect de originalitate, nefiind pus în aplicare nicăieri în România până la data creării expoziției din Brașov..

Proiectul prevedea ca noi să facem rost de poze vechi cu Brașovul de acum 3-5-7 decenii și apoi să le combinăm cu poze noi, făcute din același unghi. Rezultatul a fost pe măsura așteptărilor iar o parte din imagini se pot vedea în acestă galerie.

Acum proiectul, care a avut o componentă de online, dar și o expoziție în Piața Sfatului din Brașov, este în faza finală la Webstock. Avem șanse să luăm un premiu acolo. Felicitări Bloghiță și Social Media Brașov pentru munca depusă!

7 răspunsuri la “Proiectul „Brașovul, atunci și acum” finalist la Webstock 2013, secțiunea Visual”

Bai, e chiar misto ca nu s-a asternut praful definitiv pe chestia asta. Mie unul mi-a placut la nebunie ideea.

Asteptam sa vedem cand se va aplica isi in alte locuri 😀

N-am zis la nimeni cand am inscris proiectul, asta am facut-o de capul meu, in secret 😀

Bafta la finala !
Mi-a placut cand am citit despre acest proiect iar imaginile sunt superbe.
Felicitari tuturor celor implicati !

[…] am ocazia să văd dacă proiectul Brașovul, atunci și acum va primi vreun premiu la categoria Visual, în cadrul Webstock 2013. O parte dintre bloggerii […]