Categorii
Arhiva Personal

Brigitte Bardot, nu te-am da noi la câinii bucureșteni? [NSFW]

Uite ce zice nesimțita planetei:

În urmă cu câteva zile, un copil în vârstă de patru ani, rănit de un câine, a decedat în lipsa îngrijirilor, în urma rănilor suferite.

via Mediafax

Și acum ceva nervi la înaintare…

Dobitoaca asta ordinară minte ca o hienă jegoasă. Cum poți să zici și să blamezi doctorii că acel copil a murit, nu din cauza câinilor, ci din cauza condițiilor de tratament? Copilul a murit din cauza mușcăturilor de câine. Era mort până la venirea poliției sau salvării. Nici urmă de tratamente neadecvate oferite de medici.

Stim că în România sunt cazuri destule de malpraxis, nepăsare, doctori mizerabili, dar nu se întâmplă 100% așa. De exemplu, doctorul din Brașov care ar fi vrut bani sănătoși să o opereze pe mătușa mea a strâmbat din nas când a primit (mult) mai puțin, dar și-a făcut treaba. Nu a lăsat-o să moară.

Ce îi doresc lui Brigitte Bardot este să fie dusă între câinii din București și să fie lăsată amanet acolo. Să simtă cum e să fie mușcată și ucisă de javrele de acolo.

Nu zic nu, câinii au ajuns acolo din cauza oamenilor, dar trebuie să scapi de ei. Alte țări ca SUA, UK și restul UE, au norme legale care cer ca acei câini să fie eutanasiați, dacă nu își găsesc stăpâni în timp util. Victor a scris un articol întreg pe seama asta.

Dacă nu își găsește stăpân, atunci trebuie eutanasiat, altfel devine pericol public. Mizeria de Bardot răstălmăcește evenimentele în scrisoarea trimisă lui Traian Băsescu. Nu ai o Franță de care să te ocupi?!

Peste tot câinii sunt eutanasiați, în România trebuie lăsați liberi să te ucidă pe stradă.

Insula Îndoielii a prezentat o soluție moderată: eutanasiere și sterilizare, plus campanie masivă de adopție și stabilirea pedepselor mari pentru cei ce abandonează câinii. Plus microciparea tuturor câinilor ce îi deții.

Și eu aș merge pe eutanasiere dacă nu își găsește stăpân după 7 zile sau 2 săptămâni. Apoi sterilizarea oricărui câine de casă, dacă nu e pentru montă, și stabilirea unor amenzi mari sau închisoare pentru cei ce abandonează câini. Acei câini ți-ar putea ucide și ție copilul.

O altă idee ar fi ținerea lor în țarcuri până mor. Nu sunt de acord, pentru că cheltui aiurea niște bani. De acord cu amenzile mari și microciparea.

De ce nu se face deja asta?

Pentru că există interese:
1. politicienii vor niște voturi așa că se dau după cei care strigă de durerea câinilor și preferă să ignore pericolul de pe străzi
2. unii din ONG-uri vor să primească bani ca să pape și ei ceva. Primesc banii să aibă grijă de câini sau să îi sterilizeze, dar pun banii în buzunar și dau drumul câinilor pe străzi.

Nu se sesizează Poliția să facă verificări pe la toate ONG-urile care ar trebui să aibă câini în grijă?

Dacă nu se face nimic eu propun ca fiecare bucureștean îngrijorat de fenomen să cumpere salam și să îl dea câinilor din cartier, laolaltă cu ceva somnifer. E mai de preferat să culegi câinii așa decât să îți înmormântezi copiii.

8 răspunsuri la “Brigitte Bardot, nu te-am da noi la câinii bucureșteni? [NSFW]”

Nu Manu, nu e nesimtita planetei! Nu e singura! La ei acasa nu vezi caiini pe strazi. Cati bani da baba cloanta Sacaz sau cum o cheama din buzunarul ei? Sau ia?

Da, cred ca sustine aceleasi ONG-uri care dau drumul cainilor pe strada si iau banii aiurea.

omg! cata nesimtire!
da’ pana la urma cui ii pasa ce zice o senila?
indirect, moartea baietelului i se datoreaza.

Da, a tinut ca cainii sa nu fie eutanasiati. Ii dedica numai muscaturi.

Poate vrea si bardot sa faca o fapta buna si noi nu o lasam . Eu zic sa fie stransi toti cainii fara stapan si trimisi in St. Tropez unde locuieste. Sau si mai bine crescuti toti in adaposturi pana la moartea naturala iar facturile lunare sa-i fie trimise spre decontare .
Peste tot in lume sunt idioti care abandoneaza caini dar nicaieri nu o sa vezi caini patruland in haite ca in Ro.

Da, buna ideea. Tanti Bardot, nu vrei catelusii in curtea matale? Eu zic sa facem altceva: dam cainii chinezilor la schimb pe porci. Noi papam coada de purcel, ei caini. Gata afacerea.