Categorii
Arhiva Personal

Gara Brașov

Un loc infect. Ai ceva camere video, niscaiva polițiști de la Poliția TF, ceva jandarmi, mizerie, nespălați pe bandă rulantă și curve mai murdare în gură decât ghena de la marginea orașului.

Un loc dezolant, abia dacă a văzut ceva renovări, cu aurolaci și bețivi pe bandă rulantă, cu hoți și alte neamuri cu care nu te poți mândri.

Sincer, Brașovul are o mulțime de lucruri bune, dar dacă nu se ocupă cineva să curețe Gara Brașov, prima impresie pe care o lăsăm e cea de gunoi frumos ambalat.

Cică polițiștii nu îi pot alunga pe unii hoți sau cerșetori de acolo pentru că nu pot îngrădi dreptul la libera circulație, unii polițiști închid ochii la faptul că curvele își fac veacul pe acolo și totul merge cum a rămas: prost și în nepăsare. E drept, vina e împărțită iar faptul că am pomenit de polițiti nu îi face vinovați, cu totul, de ce e acolo.

Dar problema rămâne.

Așa cum Brașovul are străzi mai plate și mai frumoase ca Austria, tot așa aș vrea să văd și gara rezolvată. Până una-alta, când trebuie să ajung în gară mi se lasă un gol în stomac și abia aștept să mă arunc în tren.

Cine trebuie să se ocupe de Gara Brașov și cine trebuie strâns de gât ca să avem o poartă a orașului care să ne facă cinste?

6 răspunsuri la “Gara Brașov”

De câțiva ani am evitat gara cu totul, mă întâlneam cu lumea direct în Parc la Tractorul sau în față, în parcare; acum 1 lună am observat o schimbare în bine: au apărut (nu știu când) niște plase care nu mai permit păsărelelor (ălea cu aripi de mai mai și zboară) să se așeze pe bordurile dinspre tavan și să facă mizerie.

Polițiștii de acolo, parcă e vreo secție pe acolo, sunt „prietenii” mei. Ăia încalcă legea zilnic, de parcă e atribuție din fișa postului.

Probabil, gara se va moderniza exact după ce se va inventa teleportarea direct de la domiciliu…

Ar cam trebui sa curete locul ala de toti si toate. Nu e deloc o mandrie sa treci pe acolo. Vreau si eu teleportare 😀

Parcă era vorba că intră în administrarea Primăriei Braşov.

Sper. Cu toate ca multi nu il adora pe primar, dar a facut o chestie buna cu ghenele alea de langa Gara, numite mult prea respetuos: bazaruri, de le-a daramat.

Ce strazi ca in Austria,tu compari straziile din Austria cu straziile din gara Brasov?…sau din Romania…pacat ca Romania e o tara frumoasa,si toate jegurile astea strica tot!

Nu, compar strazile din orasul Brasov cu strazile din Austria. Avem cu ce ne lauda in oras, nu tocmai in gara.