Categorii
Arhiva Online

RDS începe să scoată din grilele TV Discovery Channel

Și tocmai ce ziceam ca e ok cu TV-ul la RDS. Abia ce mi-am făcut abonament TV la RDS în urmă cu 3 luni. Mediafax a anunțat că Discovery Channel a avut multe negocieri cu cei de la RDS și că au fost refuzați de fiecare dată. Cei de la RDS motivează că nu le mai convin condițiile.

Minciună. Adevărul este că RDS are alte canale pe care vrea să ni le bage pe gât Digi Life, Digi World și altele (evidențiate în pagina asta cu margini roșii). Se spune că acele canale sunt decente și că e mai ieftin să ni le bage pe gât, de vreme ce oricum RDS face redifuzarea emisiunilor prezentate pe acele canale.

S-a început cu scoaterea mișelească a Discovery Channel de pe abonamentul pe satelit. Începe de departe și apoi ajunge și la celealte abonamente. Cu toate că Discovery nu mai e 100% ce a fost, tot are lucruri de care nu vreau să mă lipsesc. Dă clic pe imaginea de mai jos să afli părerea Discovery Channel.
discovery-mythbusters-rds-out

Dacă intri pe prietenii.discovery.ro poți vedea ce vei pierde cât de curând. O opțiune ar fi fost să lase Discovery pe abonamente mai scumpe, dar din ce văd bișnițarii de la RDS vor scoate cu totul canalul acesta din grilele lor. De peste tot.

Dacă văd că se întâmplă asta, îmi anulez abonamentul la cablu. Dacă ții la Discovery și vezi că RDS va scoate nițel din toate grilele Discovery Channel, îți sugerez să îți închizi abonamentul la RDS. Cei de la RDS au ajuns într-o poziție în care se simt confortabil și încep să facă mizerii.

Situația este că Discovery Channel m-a inspirat și mă înspiră de atâtea ori. Într-un fel aș putea zice că Tehnocultura.ro nu ar fi văzut lumina zilei dacă nu vedeam pasiunea celor de la Mythbusters când prezentau experimentele lor. RDS vrea să îți bage lucruri ieftine pe gât și să arunci o parte din cultura noastră la gunoi. Unii au crescut cu Discovery Channel iar RDS vrea să arate cine este „tăticul” luând decizii pentru noi.

Continuă în felul ăsta, RDS, și te vei lipsi de un client.

20 de răspunsuri la “RDS începe să scoată din grilele TV Discovery Channel”

atata timp cât vor continua să ofere servicii exclusiviste pe piața de profil, unii se vor lipsi nu numai de discovery. aue un monopol bine gestionat. din același motiv își permit și întârzierile exagerate la instalare, de pildă. apropo. cât timp a durat până ce a venit echipa lor să-ți instaleze toată treaba? poate ai fost un norocos (3 săpt./1 lună). din surse sigure știu că în majoritatea cazurilor – cel ăuțin pentru persoane fizice – durează 1luna jumate/2luni/over.

Da, la birou au venit de au instalat telefonul dupa 6 saptamani desi contractul zicea de max o luna. Si nici nu au transmis scuzele. Asa se intampla cand esti prea mare. Uiti de minim de respect pentru oameni.

Pana in acest moment eu nu am ramas fara transmisiile Discovery, exceptand TLC care a disparut odata cu rescanarea programelor aunci cand s-a reordonat lista de canale. Eu am pachetul maxim de canale si le vad prin intermediul unui decodor Humax HD

Ai scos de la Satelit si incep cu restul. Acum tatoneaza terenul, dar cred ca le va ascoate de peste tot. Se cred prea importanti si invulnerabili. Ar cam fi vremea sa asculte si supararea clientilor.

În compensare, pentru fiecare canal Discovery scos din grila de programe se vor introduce două canale pentru adulți. M*ie RDS!

Multa m*** de la fanii tai cei mai mari RDS!

Nu au de ce sa le scoata de pe cablu deoarece au intrat in pachet prepay cu 7 lei pe luna le ai pe toate.
Discovery Romania ar face bine sa produca nu sa ne dea reluari peste reluari.
History cere bani pe serialele noi !!!

Momentan mai am in grila, dar cred ca dupa 30 noiembrie nu va mai fi.. in fiecare seara ma uitam aproape.. rusine !!

Parerea mea este ca indiferent de cate canale va scoate din grila de programe , romanul este atat de fricos incat nu poate sa mearga la un centru RDS , sa ceara socoteala pentru abuzurile facute de acestia .

Asta e. Unii raman, altii pleaca. Eu mi-am luat zborul si imi vad de treburile mele fara cablu la RDS.

Au primit numai comentarii negative cei de la RDS pe pagina de Facebook pentru asta. Dar ma indoiesc ca le pasa, nu sunt prea multi cei care chiar o sa rezilieze contractele.

Programele se degradasera rau in ultima vreme iar reclamele ocupau cam 25 % din timpul efectiv

Cred ca in cele din urma firma RCS va fi nevoita sa revina la grila veche, cu toate canalele pe care le-a scos.

Nu as fi asa de sigur. Mai au destui abonati. Vor mergme mai departe. Daca scoate Otv si Etno, atunci va fi bai.

@VS si asta e drept. Stai ca vine articolul care este reversul medaliei 😀

Eu nu cred ca se vor opri aici, vor mai fi modificari facute la programele oferite!!! Cam asta se intampla cand e monopol in piata!

[…] să fim comozi, să nu gândim dincolo de realitatea noastră, să vindem ce avem, să țipăm că vrem Discovery când RDS îl scoate, dar prea puțini dintre noi să ne anulăm abonamentele, să construim autostrăzi în 100 de ani, […]