Categorii
Arhiva Optimism

Oameni buni, ce ați făcut cu Ursu?

ursu-comedie-film-romanesc-2011-interesant
Ursu, comedie românească, rulează din 6 mai în cinematografe!

Chiar așa, ce ați făcut cu ursul? Clar, ursul l-am tot plimbat când a venit vorba de filmele românești. Au fost câteva titluri care au primit distincții în afară, dar nu m-au determinat să ies din casă și să le văd la cinema.

Părerea mea este că mai avem până să ajungem la nivelul Hollywood-ului. Recunosc, îmi plac filme în genul Transformers, care au bugete enorme, dar vreau să văd și de la români ceva care să mă uimească.

Se pare că filmul de comedie Ursu vrea să spargă tiparele în materie de amuzament. Ce-i drept, sunt fan comedii și chiar aș vrea să fiu lăsat cu impresii bune după acest film. Filmul va rula în cinematografe din data de 6 aprilie.

Ideea din spatele filmului se centrează pe faptul că directorul Circului de Stat vrea să vândă singurul urs rămas iar artiștii circului se opun. Acest lucru dă naștere unor întâmplări care, speră creatorii filmului, fac din acest film comedia anului 2011. Ce academic sună ce am scris 😛 Să mai citesc odată.

De curiozitate am să merg și eu la finele săptămânii să văd despre ce este vorba. Trailerul, pe care îl vei vedea mai jos, este chiar bine făcut. Comedia a fost regizată de Dan Chișu iar printre actori se numără: un urs mirobolant, Șerban Pavlu, Mihai Constantin, Magda Catone, Claudiu Bleonț, Gabriel Spahiu și Șerban Celea.

Fiind o producție Libra film, mai multe detalii afli de pe pagina dedicată filmului. Tu mergi să vezi filmul?

14 răspunsuri la “Oameni buni, ce ați făcut cu Ursu?”

Nu va dura mult. Numai sa nu fie vreun CAM ca te-ai plictisit de viata atunci :))

Merge și asa ca de obicei la CAM-uri subtitrarea e problema principala, iar aici nu e cazul…

CAM-urile au sunet prost si imagine asemenea. dvdrip e ok 😀 subtitrare, ar trebui pe ntru aia ce nu stiu limba romana :))

„subtitrare, ar trebui pe ntru aia ce nu stiu limba romana ”
Punct ochit, punct lovit…din pacate.

Revin, desi off-topic si sper sa nu te superi, dar ca tot vorbeam de subtitrare s-ar putea sa se duca termenul…
Domnul senator Victor Socaciu a visat noaptea trecuta ca mai bine sa se dubleze filmele…
OARE MAI SUNT MULTI CRETINI IN PARLAMENTUL TARISOAREI ASTEIA???

[…] mai scris: Injineru’,  Bloghita, Manu’, Daniel Your email:  Tweet Filed in Experiente personale 0 comments No comments […]

[…] | Manu | […]

Nu sunt mai multi, dragul meu, sunt toti cretini. Am raspuns intrebarii? :))

E doar o coincidenta fericita :))

[…] Ursu, comedie românească a cărei acțiune se petrece în anii ’90.Așa cum am scris și aici, am fost curios să aflu dacă s-a mai schimbat ceva în filmele românești de după Revoluție. […]

[…] cum am scris și aici, am fost curios să aflu dacă s-a mai schimbat ceva în filmele românești de după Revoluție. […]