Categorii
Arhiva Locuri pe net

Cel mai apreciat blog din toată România

atentie
Intotdeauna este bine sa verificam sursele articolelor!

Fericire mare! Blogul Obișnuit.eu este cel mai apreciat blog din România. Și acest lucru nu îl zic eu, ci o zic statisticile. Cu mândrie pot să spun că nu a fost ușor să ajung aici și că mai am mult de lucru.

Dar, mai bine să îi las pe alții să vorbească despre acest blog și despre importanța lui în mediul online. Mai jos ai un grafic al aprecierii dat de către Datanumerics. Link direct către această statistică este aici.
statistica-obisnuit-eu-cel-mai-apreciat-blog-romania

Trebuie să mulțumesc celor de la Thisblogrules, pentru că mi-au atras atenția. Mulțumesc cititorilor mei și celor care mă susțin. Este o victorie neașteptată pe câmpul online din România. :))

36 de răspunsuri la “Cel mai apreciat blog din toată România”

Informatiile din acest articol fiind 99,9% inventie, iti dai seama :)))

Inca putin si devin cel mai bun din lume :))

am verificat sursa; este de incredere; acum inteleg de ce l-au arestat pe Vantu azi dimineata. A pierdut primul loc.

:)) Multumesc de complicitate 😀

Vad ca ai fost foarte atent la ce scrie in blog. Bravos!

Wow, felicitări, Manuel, mă bucur pentru tine !! 😀

Stiu ca nu aveam nevoie de statistici sa imi zici ca am blog fain 😀 Si al tau este superb.

Muhaha, felicitari Manule:) sa moara dujmanii de ciuda :))

Sa moara 😀 Berea ema e mai mare si mai multa :))

Sincere felicitări! Și da, mai ai de mult de lucru, mai ales la partea de gramatică: „Dar, mai bine să las alții să vorbească de acest blog“. Este „să îi las pe alții” și „despre acest blog”. Prețul succesului este expunerea și în cazul ăsta cred că trebuie să te pui mai bine la punct. Multă baftă în continuare!

Multumesc de corectura gramaticala. Sincer, la cat de mult radeam cand am scris articolul e bine ca am reusit sa aps pe Publish :)) Dar ai verificat daca informatiile sunt ok? Greseala gramaticala a ascuns bine faptul ca informatiile nu sunt adevarate sau nu?

:)) Sincer n-am stat să analizez autenticitatea informațiilor. Te-am crezut pe cuvânt.

Va sa zica mi-a reusit experimentul :))

Si ca de obicei foarte multi nu s-au prins . Alooooooooo !!! : „Intotdeauna este bine sa verificam sursele articolelor!” … daca ati intra pe datanumerics, ati vedea ca puteti si voi sa faceti o astfel de statistica.

Esti intre putinii care au fost atenti la acest articol. Bravo tie 😀

Multumesc, imediat ma intalnesc cu presedintele Basescu sa imi dea si o diploma :))

Experiment reușit : cel mai popular blog din România — Obisnuit.euspune:

[…] bine sa verificam sursa atunci cand ceva "nu este in ordine"!Anunțam ieri că am cel mai popular blog din România și am văzut cât de repede s-a propagat această știre falsă. Bineînțeles că pentru cei care […]

[…] – Pân’ la ultima suflare (prod. ILLusionist) » Obișnuit.eu se dădea mare că blogul lui este cel mai vizitat din România, dar eu nu sunt de aceeași […]

Eu inca rad. Tocmai ce am dat de postarea asta si nu pot sa cred cata lume te-a crezut =))
Felicitari pentru experiment! :))

Da. Imi zice ca oamenii se uita mai mult la mesager decat la mesaj, cand ar trebui sa fie invers. Oricum, la vremea respectiva am avut o distractie pe cinste 😀 Asa-i ca sunt cel mai apreciat din Romania?

Da. Mai ai de completat numai cu mii de articole scrise bine, cu relatii peste tot, ceva mii de unici peste 10 000 si sa citesti mutle carti. In rest e poveste.