Categorii
Arhiva Blogging

Social Media Brasov – comunitate online locală

manuelcheta.com - blog de informatii si divertisment

De o bună perioadă încoace se pune tot mai mult accent pe dezvoltarea comunităților online locale. Ce ar fi acestea? Grupuri de blogări care să dețină o influență la nivel local. Pe lângă faptul că acestea pot atrage atenția românilor asupra mediului online, aceste grupuri pot crea premiza unei relații mai strânse dintre companii, blogări și rețele sociale.

Același Bogdan, care a pus umărul la desfășurarea #canyonsportmeet în Brașov a creat grupul Social Media pe FaceBook, în urmă cu puțin timp, urmând ca apoi să facă un anunț oficial.

Ideea acestui grup, care se va mări în timp, este aceea de a ne întâlni la intervale regulate și să învățăm împreună despre blogging, rețele sociale, promovare, marketing și tot felul de alte lucruri ce țin de social media. Bogdan a fost la mai multe evenimente de gen și a făcut deja primul pas pentru a avea și noi așa ceva în Brașov.

Nu pot decât să subscriu acțiunii și să laud inițiativa. Incă se spune că bloggingul este abia la început în România și că mai avem de recuperat față de Vest. De aproape un an, de când fac blogging, scriind aproape în fiecare zi, am reușit să văd cum se derulează schimbările prin online și pot spune că mai avem loc de dezvoltare. Ceea ce este bine.

Grupul va fi inițial exclusiv și apoi se va intra pe invitație. Din grup fac parte Bogdan, Gabi și eu. Dat fiind că ne ocupăm de blogging în mod serios vom învăța și despre crearea unor proiecte și promovarea lor. Vom învăța cum să ne susținem mai bine în cadrul acestui grup și cum să educăm firmele șă își promoveze produsele online cât mai bine.

Dacă ești din Brașov, pasionat de social media, nu ești străin de Facebook sau Twitter și simți că te poți implica în aceste activități te invit să citești întregul articol scris de Bogdan pe tema Social Media Brașov. În acel articol găsești un formular de înscriere și te poți pregăti de aventura învățării și aplicării principiilor ce țin de mediile sociale online.

[ANUNȚ] Nu uita că acest blog participă la concursul de popularitate RoblogFest. Dacă vrei să mă susții te invit să mă votezi dând clic aici (valabil până pe 17-03-2011). La fel, susține și stilmasculin.ro pentru superblogul lui de fashion dând clic aici. Va trebui să ai un cont făcut pentru a vota, din păcate. Mulțumesc!

7 răspunsuri la “Social Media Brasov – comunitate online locală”

Ce bine de voi! In Bucuresti, n-ai loc de superbloggeri care bineinteles, fac parte din fel de fel de grupuri exclusiviste. Dar nu-i nimic, o sa infiintez si eu ‘mneaui’s group.

Poate nu stii, dar exista deja un Fan Club Mnealui 😀 Cred ca e si Tudor si Pioneza pe acolo 😀 . Noi suntem fanii tai si cine stie cati altii mai sunt. Totusi, Bucurestiul e mare si sa nu uitam ca un superblogar e in Brasov 😀

Vedem ce zice seful de trib 😛

Un calduros salut din partea blogosferei vrancene pentru colegii de breasla din Brasov.

@’mnealui: ma bag cu o singuta conditie: foloseste un jpg la gravatar, ca negrul ala din png nu-mi pica bine la stomac 🙂

Multumim si salutam si voi Vrancenii 😀

[…] de la data de 13 martie 2011 se discuta ideea care a devenit realitate numită Social Media Brașov, unde mai dau cu sapa în calitate de Secretar […]