Categorii
Arhiva Optimism

Fotbal și distracție la cupa #canyonsportmeet

Cupa-Canyon-Sportmeet-sigla

Nu sunt mare fan al fotbalului, dar Cupa #canyonsportmeet m-a făcut să înțeleg mai bine de ce îi atrage pe mulți: comuniunea și distracția. Nu pot zice că am stat cuminte și am făcut și eu galerie Brașovului, doar îi știu pe băieți.

Așa cum scrie și Chinezu, câștigători au ieșit cei din Cluj, deși credeam că Bucureștiul va bate. Ce-i drept, Brașovul a pierdut, dar a rămas cu promisiunea revanșei. Ultimul meci, finala, a fost foarte intens și plin de surpize, aș zice. Până aproape de finalul meciului nu știam sigur cine va câștiga. Bravos Cluj, cupa să rămână în Ardeal!

Pe locul doi au fost băieții din București, echipa Manly.ro, care au făcut meciuri foarte frumoase toată ziua. Locul trei a fost luat de echipa Sibiului, care a fost, de fapt, o reuniune de blogări din mai multe zone a țării. Frumos jucat băieți.

Brașovenii au primit totuși diplome de participant și au avut ocazia să se distreze în cel mai mare meci de fotbal dintrte blogări și twitteriști din țară. Hai, capul sus brașoveni, data viitoare va fi mai bine.

Am avut ocazia de a-i cunoaște pe Daniho și pe Daniel Urda. Daninho e twitterist infocat pentru că, împreună cu o altă persoană, au avut 5% din twitturile din România. Trebuie să recunosc, e o performanță care i-a și adus unfollow din mai multe părți :).

Daniel a fost drăguț și mi-a promovat blogul cu un articol. Mulțumesc.

Antrenor onorific al brașovenilor a fost Eftimie, care a promis o performanță mult mai mare în viitor.

Atracția serii a fost, și trebuie să recunoaștem, meciul fetelor. Am reușit să văd că sunt destule fete care știu să joace fotbal mai bine ca o parte bin băieți (no offence) și au fost date trei goluri, scorul final fiind 2-1. Două dintre aceste goluri au fost chiar foarte frumoase motiv pentru care una dintre golgetere 😀 a primit premiu în bani din partea sportlocal.ro.

Sportlocal.ro, prin Chinezu, a mai dat premii celui mai bun portar și celui mai bun golgeter. Pot spune că nu mi-a părut rău să fiu acolo, ba chiar aș mai vrea să fie asemenea evenimente. În asemenea ocazii cunoști oameni cu care ai vorbit numai prin on-line și frumos este să stai la o bere cu cei cu care te cunoști de mult timp numai prin internet.

Trebuie să fac o remarcă: lui Chinezu îi stă bine cu plete. Mi-a plăcut să văd cheful de viață și faptul că, dacă îi citești blogul și îi vezi modul de a scrie, atunci când îl întâlnești în realitate zici că deja îl cunoști. Ce-i drept un lucru devine evident tot mai mult: persoana din offline să fie aceeași cu cea din online.

Felicitări sportmeet. ro pentru organizare și lui Bogdan, Pandutzu și Cezar pentru umblătura lor și pentru efoturile depuse.

Atât despre aceasta frumoasă cupă și oamenii care i-au dat viață. Te invit să vezi mai jos niște poze puse pe net de către Eftimie. Pot spune că Brașovul a avut cel mai frumos echipament.

13 răspunsuri la “Fotbal și distracție la cupa #canyonsportmeet”

Data viitoare sa fie diferenta mai mica de goluri, sa zicem -3 :)) Totusi, a fost frumos 😀

o sa fie o adevarata placere sa admir cum facem treaba. stii cum se zice.. cu eftimie inainte.. la lupta tati nu la intins mana :))

Eh, mai e pana atunci. Cine stie ce se intampla. multumim de oferta:D

Sa stii ca scorul la fete a fost 3-1, a mai dat Nico unul exact inainte de final 😀

Ahh, eram deja la a doua bere si nu mai vedeam bine :)))

Bai, asa zici tu, a 2-a bere la 9 seara? :))

Hai c aa iesit fain, chiar daca am luat bataie. Facem mai multe antrenamente si o sa iasa excelent data viitoare.

Asa va vreau. Spirit de luptator 😀 Stai, ca pana la ora 2, cand am plecat au mai fort beri… fara numar 😀

Cum sa nu, mai ales meciul feteleor si berea de dupa :))