Categorii
Arhiva Optimism

Interviu cu câștigătorul SuperBlog 2010. Nu rata.

superblog20101Așa cum am mai scris și aici blogul de față a câștigat concursul SuperBlog 2010. A fost o competiție dificilă care a folosit o bună parte din timpul pe care probabil nu-l aveam, dar s-a meritat. A fost o jonglerie de toată frumusețea între blog, master și alte treburi pe care le aveam de făcut.

Bineînțeles că premiul câștigat de Tehnologie și optimism a avut menirea de a-mi întări dorința de a face lucruri și mai mari și mi-a dat un avânt de care, sincer, aveam nevoie.

Nu mai zic de faptul că, nefiind obișnuit cu filmări și fotografieri așa de multe situația m-a cam depășit, dar sper ca interviul dat de mine mai jos să nu fie prea greu de înțeles. Te-aș ruga să nu râzi de mine, dat fiind că este pentru prima oară când am stat în fața camerei de filmat.

Ca mediator a fost Bogdan Mihalașcu, al cărui blog MoneyWatch.ro a luat premiul cel mare în 2009. Știu că interviul poate părea un pic chinuit, din cauza mea, desigur, dar am totuși voie să adaug că eram speriat de bombe, nu? Sau nu se vede?

Ca să îți trădez un mic secret mă ocup de noul blog, mi-am luat domeniul și hostingul și am de făcut tot felul de pregătiri pentru a-i da ‘drumul la apă’ prin februarie. Mulțumesc din nou PCNews și SwissPlan.biz pentru organizarea concursului. Mulțumesc, desigur, și sponsorilor care mi-au făcut cadou un cupon de cumpărături de 2500$ (premiul cel mare 😀 ).

Să nu uit să îi mulțumesc și lui Mortu pentru încurajarea lăsată pe YouTube.


2 răspunsuri la “Interviu cu câștigătorul SuperBlog 2010. Nu rata.”

Interviu cu câștigătorul SuperBlog 2010. Nu rata. - Ziarul toateBlogurile.rospune:

[…] Interviu cu câștigătorul SuperBlog 2010. Nu rata. Fri Jan 14, 2011 1:45 am Așa cum am mai scris și aici blogul de față a câștigat concursul SuperBlog 2010. A fost o competiție dificilă care a folosit o bună parte din timpul pe care probabil nu-l aveam, dar s-a meritat. A fost o jonglerie de toată frumusețea între blog, master și alte treburi pe care le aveam de făcut. […] […]

Spring SuperBlog 2013 – noua competiție națională de blogging | Manuel Chețaspune:

[…] concursul național de blogging la care am câștigat în 2010 premiul cel mare, un voucher de cumpărături de $2500, a revenit în forță în martie. De obicei concursul se […]