Categorii
Arhiva Optimism

Ultimate kitten compilation

maru-pisoiul-celebruNu se putea ca anul 2010 să se termine fără ca pisoii să își facă tabără la mine pe blog. Vorba aia, ce ar mai fi internetul fără pisoii ăștia simpatici și cu jocurile lor?

Am avut deja de ceva vreme pregătite mai multe surse de unde te poți amuza văzând ce fac pisicile. Mă întreb: într-un univers paralel, pisicile râd de noi? Nu mai contează, așa că te invit să îți arunci ochii pe unele dintre cele mai interesante filme cu pisici.

Mai jos îl poți vedea pe Maru, pisoi celebru, care încearcă să intre în tot felul de cutii. Pisicul ăsta încă nu știe că nu mai poate încăpea peste tot.
maru-pisoiul-celebru

Cum ar fi să vezi lumea prin ochii unei pisici? Friskies a făcut un experiment interesant și a prins camere de mai multe pisici. Ce a ieșit poți vedea mai jos. Via [Neatorama].

Dacă tot nu vrei să te joci cu pisica atunci iPodul îți vine în ajutor. Via [Neatorama].

Vrei să vezi cum arată trei pisici care se mișcă la unison? Clic pe imaginea de mai jos și pisicile îți vor face o reprezentație de toată frumusețea.

Puțin rapp și ceva dansuri disco merg? Via [Onzin.com].

Iată că aici au intrat în joc și niște câini. Dar ce să-i faci, tot animale de casă sunt, nu? Via [MyFunnyPets].

Și, la piece de resistance : Ultimate Kitten Snuggle. Ei, dacă asta nu mai este simpatic atunci chiar că vine sfârșitul lumii. Așteaptă finalul fimului, nu da direct acolo. Via [Boingboing].

Cam atât pe azi. Revino și mâine pentru altceva, dar tot la fel de interesant.


4 răspunsuri la “Ultimate kitten compilation”

[…] Ultimate kitten compilation Thu Dec 30, 2010 12:44 pm Nu se putea ca anul 2010 să se termine fără ca pisoii să își facă tabără la mine pe blog. Vorba aia, ce ar mai fi internetul fără pisoii ăștia simpatici și cu jocurile lor? Am avut deja de ceva vreme pregătite mai multe surse de unde te poți amuza văzând ce fac pisicile. Mă […] […]

Uite ca e interesant ceea ce ai zis. Sunt tot felul de vloguri, dar nici unul specializat numai pe pisici. Catvlog sa fie sau macar un preview. 🙂 Sunt foarte simaptice.

[…] Când am văzut filmul de mai jos nu am putut să nu îl pun pe blog. Cine citește blogul meu de ceva vreme știe că îmi plac pisicile și că am avut chiar și selecții de articole cu clipuri amuzante. […]